Skip to main content

A KidsOasisról

A KidsOasis az utazni készülő -, az éppen utazó -, és tartalmas programokra vágyó családokat szólítja meg, egyedülálló szereplő a magyar turizmuspiacon, elkötelezett a családok, nagycsaládok, a többgenerációs utazások és a családbarát szemlélet mellett.

A családbarát turizmus szemlélet elterjesztése mellett eltökélten dolgozó csapatunk alkotta meg és működteti a KidsOasis- minősített családbarát szálláshelyek védjegyet, amelyet jelenleg 10 szálláshely viselhet büszkén. Honlapunk nemcsak a minősített családbarát szálláshelyek foglalóportálja, hanem online utazási magazinunk felülete. Cégünk rendszeresen indít kreatív kampányokat, pályázatokat. Mese útikönyv sorozattal, a családbarát turizmus terén végzett szakmai tanácsadással, konferenciaszervezéssel tettük egyedivé tevékenységünket. 

A KidsOasis 3 éve minden novemberben megrendezi aCsaládbarát turizmus konferenciát, ahol a résztvevők tájékozódhatnak a témában végzett kutatási eredményekről, hazai és nemzetközi esettanulmányokat elemezhetnek, illetve praktikus információkkal, gyakorlatban rögtön felhasználható ötletekkel, bevált gyakorlatokkal gazdagodhatnak a családi turizmus területéről.

A családbarát turizmusban érdekelt szakmai szereplők munkáját szeretnénk tovább segíteni családbarát turizmus szakmai oldalunkkal és havi rendszerességgel megjelenő családbarát turizmus szakmai hírlevéllel.

A szakmai oldalunk Tudástárában helyet kapnak a saját és külső szakértők által írt szakmai cikkek, best practices, újdonságok a családbarát turizmus területéről.

Saját szakértői írásaink mellett külső szakértők- többek között gyermek és felnőtt animációval;   szervezetfejlesztéssel;  játszóház építéssel, spa és wellness tanácsadással;  marketinggel foglalkozó szakemberek -  vállalták, hogy segítik törekvéseinket.   

Oldalunkon szívesen helyt adunk olyan újdonságoknak a családi turizmus területéről, amelyek  jó például szolgálhatnak  a turizmus szereplői számára. Ha van/ lesz olyan újdonságuk, amelyet szívesen bemutatnának a szakma, illetve a családok számára, akkor ezen a felületen rendszeresen elküldhetik számunkra. 

Töltse le bemutatkozó brossúránkat!

Ismerjen meg minket!