Skip to main content

Aktualitások

Megtudhatja, hogy a turisztikai  szolgáltatók milyen fejlesztéseket valósítottak meg a családok minél színvonalasabb kiszolgálása érdekében,
milyen újdonságokkal várják a családokat.

Ha Önnek is van olyan fejelsztése, ami jó példával járhat elő, kérjük küldje be itt.

UTAZIK A CSALÁD- HIÁNYPÓTLÓ MESE-ÚTIKÖNYVSOROZAT A KIDSOASISTÓL

Az Irány a Balaton után megjelent a 2. kötet Irány Eger címmel!Térben és időben messze utazhat az, aki kezébe vesz egy mesekönyvet. Az Utazik a család könyvsorozat kötetei, melyek a KidsOasis és a Manó könyvek közös kiadásai, abban különböznek a társaiktól, hogy ők magunk is utazni szeretnének! Legelőször a Balatonra, majd Eger és környékére.
UTAZIK A CSALÁD- HIÁNYPÓTLÓ MESE-ÚTIKÖNYVSOROZAT A KIDSOASISTÓL

A nyaralás már az indulás pillanatában megkezdődik. Órákon át egy helyben ülni azonban nem igazán szórakoztató a gyerekeknek. Mit csináljon az ovis utazás közben? Mivel foglalja le magát a kisiskolás? Jól jönne egy igazán klassz történet? Esetleg egy olyan, amelyik az úti célotokról szól?

Az Utazik a család! bővelkedik örömteli, magával ragadó mesékben. Néha picit stréber, mert rengeteget tud az úti célotokról, és ezt nem tudja eltitkolni… de sohasem tolakodó vagy unalmas.

A könyv karaktereit már régóta ismerhetik azok, akik látogatják a KidsOasis – minősített családbarát szálláshelyek honlapját: a Szalma Edit bájos figuráival készült kifestők pillanatok alatt a gyerekek kedvencei lettek. Olyannyira, hogy a nevüket is a honlap látogatóitól kapták.

Tódor és Tilda családját az 1. kötetben a megunhatatlan Balatonhoz utaztak el ( Irány a Balaton! ), hogy ott éljenek át együtt olyan kalandokat, amelyeket aztán veletek is megosztottak. Ebben a családban az a jó, hogy mindenki egy kicsit magára ismer benne, mert néha ők is hangosak, a gyerekek néha nyafognak, de legtöbbször nagyon jól érzik magukat és boldogan fedezik fel a világot. Hűséges útitársuk Nasi a macska és Tóbiás kutya, mert ők is szeretnek megismerni új tájakat, nevezetességeket

A 2. kötetben ( Irány Eger!) Magyarország egy másik táján, Egerben és környékén várja őket öröm, kaland, izgalom és nevetés. Úgy fedezik fel és úgy mesélik el kalandjaikat, hogy közben észrevétlenül tanulhattok belőle. Gyakorlott utazók, jól megtervezik a programjaikat. Kövessétek őket akkor is ha nemsokára indultok és akkor is ha még csak álmodoztok róla. Olvassátok el utazás előtt vagy utazás közben és éljétek át velük a családi kalandokat, hogy amikor eljuttok a varázslatos Egerbe, Egerszalókra, a mesebeli Szilvásváradra, a szilvalekvár illatú Noszvajra, a vadregényes Mátrába vagy a matyómintás Mezőkövesdre, már tudjátok előre, hogy hol, milyen érdekesség vár benneteket.

A kötetek végén összegyűjtöttük azokat az érdekes turisztikai látványosságokat, helyeket, amelyek kimaradtak a meséből, de gyermekkel érdemes felkeresnetek.

Szeretnénk, ha követnétek a példájukat és ti is bejárnátok a legszebb és legizgalmasabb hazai tájakat: bebújnátok a barlangokba, felmásznátok a hegytetőre, rácsodálkoznátok az gyönyörű épületekre.

Csatlakozzatok, fedezzétek fel a mesékkel, majd valóságban is Magyarország leszebb részeit!

A könyvek megrendelhetők Itt.

Partnereink