Skip to main content

Szakértőink

ANDERS TAMÁS

2000 óta foglalkozom az online marketinggel, így szorosan követtem az Internet fejlődését a statikus honlapoktól a keresőoptimalizálás műveletén keresztül a közösségi média kialakulásán át a mai intelligens megoldásokig. Szállásokkal 2004-óta foglalkozom. Szállások részére elsőként hoztam létre 2009-ben a szakmai marketing blogot, ami jelenleg a legrégebbi és legátfogóbb a témában. Több ezer szállásnak segítettem már vele, és a közösség körülötte egyre csak növekszik, ami miatt a legrangosabb az országban ebben a témában. Szállásoknak segítek munkám során is. Úgy gondolom, hogy a kivitelezés mellett a tudás átadása az egyik legjobb módszer, hogy egy szállás eredményesen szerezzen vendégeket online. Ezért munkám során nem csak elkészítem a felületeket, futtatom a kampányokat, hanem oktatom is a szállásokat. Ehhez saját elektronikus tananyagokat, workshopokat, személyes képzéseket használok.

Területek, amikben segíteni tudok: honlapok tervezése, e-mail marketing stratégia, közösségi média, keresőoptimalizálás, AdWords, automatizálás, lokális marketing

Weboldal: www.szallasmarketing.hu

Blog: blog.szallasmarketing.hu

Telefon +36 20 919 2467

E-mail: info(at)szallasmarketing(dot)hu

Sziné Horváth Beáta

Alapvégzettségem turizmus és szállodai szakközgazdász, másoddiplomámat online marketingből szereztem.

25 év, ténylegesen, szállodákban eltöltött marketinges múltam, 8 éves szakértői tevékenységem és a csaladiudules.hu online portál üzemeltetése során több száz sikeres marketing kampány tervezésében, megvalósításában vettem részt. Legfőképpen célcsoportorientált kommunikációban, valamint az egymást kiegészítő és egymásra épülő online, offline és szállodai inhouse kampányokban hiszek.

Web: www.szibea.hu
E-mail:szibea[at]szibea[dot]hu
Tel.: +36203894908

 

Nagyné Hegedűs Anita

A Szegedi Tudományegyetemen 2006-ban pszichológusi és pszichológia szakos tanári, illetve a prágai Ján Amos Komenský Tudományegyetemen 2011-ben speciális pedagógusi diplomát szereztem. A felnőttképzésben közel 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Azonban a felnőttoktatás és a tréningek iránti elköteleződésem már korábban kezdődött, 2005-ben kerültem szakmai kapcsolatba egy neves vezetői tanácsadó irodával, tréner asszisztensként. Családokkal végzett munkám mélyebb szakmai megalapozottsága kapcsán elvégeztem a Magyar Családterápiás Egyesület családterapeuta képzését. Emellett a pszichológia több területén szereztem szakmai tapasztalatot (szakértői tevékenység pszichológusként és speciálpedagógusként, egyéni és csoportos kompetenciavizsgálat és tanácsadás).

E-mail: nagyne.hegedusa(at)gmail(dot)com
Telefon: +36203232745

Pásztor Krisztina

Végzettségét tekintve közgazdász, másoddiplomáját online marketingből szerezte. Szakterülete a digitális kommunikáció és a content marketing. Több nagyvállalat és startup projekt kommunikációs tanácsadójaként dolgozott, jelenleg kommunikációs képzéseket, „on the job” tréningeket vezet. Üzleti akadémiákon és a felsőoktatásban is tanít. Az élménypedagógia módszereit alkalmazva a gyakorlati, példákon át vezető, azonnali tudást adó oktatási megoldásokban hisz.

Horváth György

A tulajdonában lévő IPS Gyermekszem Kft. 2005 óta foglalkozik kültéri játszóterek és beltéri játszószobák, játszóházak tervezésével és kivitelezésével.

A turizmus egyik nagy szegmense a gyermekes családokat célzó szolgáltatások. Egy ilyen szolgáltatás kialakításánál - legyen szó szállodáról, fürdőről, élményparkról - alaposan át kell gondolni, hol és hogyan segítsük a családokat abban, hogy kipihenten, élményekkel gazdagodva térjenek vissza az otthonukba.

Kolesár Krisztián

Több mint egy évtizede foglalkozom márkákkal, marekting-kommunikációval és technológiai innovációval. Munkám első része, hogy segítsek a márkáknak önmagukat egyszerűen meghatározni, úgy, hogy a vásárók pontosan értsék, miről is beszélünk. Ha a célcsoport érti a márkát, bízni fog benne. Munkám második része a márkaüzenetek hatásos célbajuttatása. Válaszokat találni arra, hogy hol van a vásárló és hogy tálaljuk neki mondanivalónk. A munkám harmadik része a márka-élmény megteremtése. A fogyasztó akkor lesz lojális, ha a márkával történő találkozása életre szóló. Ebben segít a design, a digitális és személyes interakciók, a technológiai újítások és még sok más, ami a "varázslat" része. Munkám során számos nagy nemzetközi és magyar márka számára dolgoztam egyik-másik vagy mindhárom területen egyszerre csapatommal, melynek során számos díjat is nyertünk.

Weboldal: www.visionary7.com
Telefon: +36-30-6704042
Email: kk(at)visionary7(dot)com


Maráczi Ágnes

Maráczi Ágnes vagyok, a tisztadili.com Kft. Ügyvezetője. Már 12 éve foglalkozom turisztikai animációval, 2011 óta saját cégemen belül. A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi karán végeztem,mint idegenforgalmi közgazdász. Nemcsak itthon,hanem immáron harmadik éve külföldön is dolgozunk, így minden évben lehetőségem nyílik az új trendek,irányvonalak követésére is a nemzetközi piacokon is. Igyekszem majd segíteni ezen a fórumon is a minőségi animáció kialakításában, a különböző szintek felmérésében és a fejlődés elősegítésében.

Weboldal: tisztadili.com


Tóthné Márton Gabriella

Közgazdászként végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán, másod diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte Vezetés és szervezés szakirányon. Szakmai pályáját a Budapesti Ifjúsági Vállalkozói Központ vezetőjeként kezdte, ahol feladatai közé tartozott a BIVÁK mint vállalkozástámogató szervezet, valamint a kapcsolódó iroda- és inkubátorház (POLIHÁZ) működtetése és fejlesztése, továbbá a szervezetfejlesztési feladatok ellátása. Öt éven keresztül dolgozott Turisztikai Desztinációs Menedzsment szervezet vezetőjeként, amely során a stratégiai irányítás, szervezetfejlesztési és humán erőforrás feladatok ellátása mellett közreműködött Mezőkövesd turizmuspolitikájának és marketingstratégiájának kialakításában, megvalósításában is. Ezt követően tulajdonos társával megalapították a Kontakt Szervezetfejlesztő Műhelyt (www.kontakmuhely.hu), ahol ügyvezetőként, vezető tanácsadóként, trénerként ma már szenvedélyének tekinti az emberek és szervezetek fejlesztését. Innermetrix konzulensként a diagnosztika és az erősség alapú fejlesztés elkötelezett híve.

Telefon: +36 30 2382393
Email: gabriella.marton(at)kontaktmuhely(dot)hu


Hegyi Sára

Közgazdász, kozmetikus, aromaterapeuta.

15 éves tapasztalattal rendelkezik a spa és wellness területén. Szállodai spa menük kidolgozása és  komplex vendégélmény tervezés  tartozik a munkájához.

Aromaterápia és bio bőrápolás témakörben rendszeresen jelennek meg írásai magazinokban és online.

Két kamasz gyerek anyukájaként az egészségre nevelés kihívásainak naponta kell megfeleljen.

Telefon: +36 30 996 4962
Email: aroma.para(at)gmail(dot)com