Skip to main content

Aktualitások

Megtudhatja, hogy a turisztikai  szolgáltatók milyen fejlesztéseket valósítottak meg a családok minél színvonalasabb kiszolgálása érdekében,
milyen újdonságokkal várják a családokat.

Ha Önnek is van olyan fejelsztése, ami jó példával járhat elő, kérjük küldje be itt.

EGY TÓPARTI ÉS EGY ERDEI SZÁLLODA KAPTA MEG A KIDSOASIS MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK VÉDJEGYET

A vasadi Nádas Tó Park Hotel és a kóspallagi Szent Orbán Erdei Wellness Hotel igazgatói Húsvét előtt vehették át a tanúsítványt és védjegytáblát.A szállodák 2 hónapos felkészülési időszak után kaphatták meg a 3 szélforgós minősítést.  Az első bejárás alkalmával mindkét szállodánál az éttermi családbarát szolgáltatásokban volt a legnagyobb hiányosság a kritériumrendszerben foglaltakhoz képest. Mindkét szállodában gyerek játszósarok létesült az étteremben, műanyag tányérok, evőeszközök, gyerekmenük várják a legkisebbeket.
EGY TÓPARTI ÉS EGY ERDEI SZÁLLODA KAPTA MEG A KIDSOASIS MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK VÉDJEGYET

A Nádas Tó Park Hotel Pest megyében, a fővárostól alig 40 km-re Vasadon található szállodában igényes játszószoba várja a kicsiket, izgalmas játéktér a kamaszokat, ráadásul a páratlan környezetben fekvő szálloda számos kültéri programlehetőségeket kínál az oda látogatóknak. A szálloda kabalafigurája Nádi a teknősfiú és Nádin a teknőslány, akik máris a gyerekek kedvencei. A szálloda 37 szobája tökéletes kényelmet nyújt és igény esetén minden babafelszerelést bekészítenek a szobákba. Az étteremben az etetőszékek mellett megtalálható a gyerekétkészlet és a játszósarok is. A wellness részlegben a nagy medencéből kialakított sekélyebb víz alkalmas a kicsik lubickolására, vizijátékokat sem kell magunkkal vinni. A recepción társasjátékokat és kültéri játékokat kölcsönözhetnek a ki a vendégek. A szálloda különlegessége a fürdőtó, ahol csónakázni és vizibiciklizni is lehet, a szállóvendégek részére horgásztavuk is rendelkezésre áll.

Bővebb információ a szállodáról: https://kidsoasis.hu/szallashely/?&szallas=nadashotel

A 3 szélforgós Szent Orbán Erdei és Wellness Hotelnek már a megjelenése sem hétköznapi. Igazi farönképületbe térhet be az, aki a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található családbarát szállodát választja. A 60 szoba a különleges farönképületben és a légkondicionált kőépületben található. A szobákhoz gyermekágy és minden fontosabb gyermekfelszerelés is kérhető. A wellness különlegessége a hangulatos sószoba. Úszópelenka, karúszó beszerezhető a szállodában. Az étteremben gyermeksarok lett kialakítva és gyermek étkészlet is rendelkezésre áll. A hotelben különleges hangulatú játszószoba fogadja a gyerekeket ahol „Tüsi” a süni a kabalafigura. A tiniket darts, biliárd, csocsó és bowling várja, de akár kerékpárt is bérelhetnek. Nyáron melegített úszó- és gyermekmedencével várják a vendégeket. A nagyobbak a szabadtéri kondigépeken, a kicsik pedig a játszótéren vezethetik le felesleges energiáikat, de számos kirándulási lehetőség és sport, illetve játék várja a családokat.

Bővebb információ a szállodáról:  https://kidsoasis.hu/szallashely/?&szallas=szentorban

Partnereink