Skip to main content

Aktualitások

Megtudhatja, hogy a turisztikai  szolgáltatók milyen fejlesztéseket valósítottak meg a családok minél színvonalasabb kiszolgálása érdekében,
milyen újdonságokkal várják a családokat.

Ha Önnek is van olyan fejelsztése, ami jó példával járhat elő, kérjük küldje be itt.

Saját fejlesztésű baba programmal jelentkezik az Oxigén Hotel! Nem érdemes lemaradni!

Új, készségfejlesztő foglalkozások érhetőek el a KidsOasis által minősített csaáldbarát szálláshely és a Word Luxury Awards díjas Oxigén Hotel Family & Spa **** szállodában, szakképzett animátorokkal és csecsemőgondozókkal.Garantált jókedv, elmélyült kapcsolatfejlesztés babák és édesanyák között. Pörgetők, hintáztatók és egyéb ölbeli játékos feladatok, melyek a szállodai program során könnyen elsajátíthatóak és beépíthetőek az otthoni mindennapokba is.
Saját fejlesztésű baba programmal jelentkezik az Oxigén Hotel! Nem érdemes lemaradni!

Az Oxigénes Kerekecske-Gombocska foglalkozások azért bombasztikusan jók, mert olyan elveket követnek, miszerint a játék pótolhatatlan és egyszerűen hozzáférhető lehetőség a kicsik fejlődésében. A hotel programja is arra épül, hogy biztonságos szülői közelségben tudjanak a picik kapcsolatot teremteni a világgal, melynek felfedezése még előttük áll. A ritmikus mondókák, dalok, feladatok segítenek a mozgáskoordináció és a korosztályos intelligencia fejlesztésben.

Próbáljátok ki az Oxigén speciális csomag ajánlatát és találjátok meg együtt, ami a babátoknak, kisgyereketeknek a legjobb! A maradandó élmény garantált, a helyszín pedig pazar, kimondottan bababarát. Az elérhető csomagokat a hotelben tematikusan és korosztályokra tervezik. A hotel kertje gondozott és rengeteg outdoor lehetőség van: bébi mászó, kisgyerek játszótér, Kresz-park, kalandpark, kábelkomp, ingyenes biciklihasználat, focipálya, Dinó tornapálya.

A friss mamák pedig egy percig se aggódjanak: a közös helyiségekben, terekben számos, tökéletesen felszerelt baba-mama szeparé van, ahol az alapvető etetéshez, szoptatáshoz, pelenkázáshoz szükséges összes eszköz megtalálható: pelenka, vízforraló, cumisüveg melegítő, bébi ital, hűtőszekrény, előke, poharak stb. .

 

Az Oxigén Hotel Family&Spa családi csomagajánlatait ezen az oldalon tekintheted meg.

Partnereink