Skip to main content

Aktualitások

Megtudhatja, hogy a turisztikai  szolgáltatók milyen fejlesztéseket valósítottak meg a családok minél színvonalasabb kiszolgálása érdekében,
milyen újdonságokkal várják a családokat.

Ha Önnek is van olyan fejelsztése, ami jó példával járhat elő, kérjük küldje be itt.

Utazik a Család könyvbemutató és sajtóreggeli

"Messze vagyunk még? Mikor érünk már oda?" ki ne hallotta volna ezeket a kérdéseket az autóban, amikor a család hosszabb útra indult…A KidsOasis Nonprofit Kft ügyvezetője, aki maga is 4 gyermekes anyuka egy olyan mese-útikönyvet álmodott meg, ami igazi hiánypótló sorozat a könyvpiacon és mivel a Manó könyvek kiadó is fantáziát látott benne, megszülettek Csapody Kinga gyerek mese-útikönyvei Az Utazik a család-sorozat 3 kötetében a Balatonhoz, Eger térségébe és a Velencei-tó környékére látogat el Tódor, Tilda, Zsuzska, Teó, Rozi, és persze Tóbiás, a kutya és Nasi, a macska. 
Utazik a Család könyvbemutató és sajtóreggeli

Könyvsorozatunkban egy tüneményes, háromgyermekes család utazását lehet nyomon követni. A Szalma Edit grafikusművész által illusztrált és Csapody Kinga írónő utánozhatatlan stílusában megfogalmazott mesében az adott magyarországi régió természeti- és kulturális érdekességeit mutatja be az írónő, méghozzá gyereknyelven, egyszerűen, bájosan, mégis észrevétlenül tanítva az óvodás, kisiskolás korosztályt. A könyv valódi segítséget és ötletet nyújt a meséket felolvasó szülőknek is abban, hogy a környéket minél jobban megismerhessék, felfedezhessék a gyerekekkel. 2016. nyarán jelent meg a sorozat első kötete, Irány a Balaton címmel és büszkék vagyunk arra, hogy a könyveladási statisztikákon mindig előkelő helyen szerepelt.  Sorozatunk 2. kötete 2017. áprilisán, a Nemzetközi Könyvfesztiválon jelent meg amelyben az Északi- középhegység tájaira utaztatjuk a mesebeli családot, júniusban pedig a Ünnepi Könyvhéten mutattuk be a 3. kötetet, amelyben a Velencei tó környékére utazik a mesebeli család.

A könyvek segítségével nem kell innen-onnan összeszedett katalógusokból vagy több éves cikkekből tájékozódni az elérhető programokról, legyen az a balatonedericsi Afrika Múzeum, noszvaji De la Motte kastély, vagy a rencevirágzás a Velencei-tavon, hanem elég csak a családot követni, vagy a kötet végén a tippekből kiválasztani a kedvenceket.

A kiadó június 27-én, a sorozat megálmodójával és támogatójával, a KidsOasis-sal közös sajtóreggeli keretében mutatta be a sorozatot, ahol nemcsak az írónő, az illusztrátor és a KidsOasis ügyvezetője mesélte el hogyan született meg a sorozat, hanem a Velence Resort és az Oxigén Hotel igazgatói is elmondhatták miért tartották fontosnak, hogy támogassák a kezdeményezést.

A könyvek kedvezményes áron megvásárolhatóak webshopunkban

Partnereink