Skip to main content

Aktualitások

Megtudhatja, hogy a turisztikai  szolgáltatók milyen fejlesztéseket valósítottak meg a családok minél színvonalasabb kiszolgálása érdekében,
milyen újdonságokkal várják a családokat.

Ha Önnek is van olyan fejelsztése, ami jó példával járhat elő, kérjük küldje be itt.

Vendégház és Villapark kapott KidsOasis minősítést

Újabb két szálláshellyel bővült a KidsOasis családbarát szálláshelyek palettája, ráadásul mind a két szállás különleges a maga nemében, vagyis cseppet sem szokványos. A Szerethető Zöld Ház vendégház 3 szélforgós, a Várgesztesi Villapark pedig 4 szélforgós minősítést kapott.
Vendégház és Villapark kapott KidsOasis minősítést

A varázslatos Bakonyszücsben található Szerethető Zöld Ház az első olyan vendégház, amelyik megkapta a KidsOasis minősítést. Nevében minden benne van. A tulajdonosok minden részletre ügyeltek a vendégház kialakításakor, ahol egészen nagy családok is kényelmesen elférnek. Az egész házon látszik, hogy szívvel lélekkel alakították ki a szobákat, a közösségi tereket és a kertet. A hozzájuk látogató vendégeket a természet szépsége és a csend körülöleli, mégis kreatívan és aktívan pihenhetnek a családdal vagy barátokkal. A három szélforgós minősítéshez szükséges eszközöket beszerezték így a legkisebbek kényelméről és biztonságáról is gondoskodtak. Figyelemre méltó ahogyan a hagyományos, népies motívumokat, bútorokat újra gondolva a vendégek rendelkezésére bocsátják. Szlogenjük: Szerethető Zöld Ház a Bakony szíve csücskében, ahol otthon érzed magad!

A Várgesztesi Villapark eddig is megkülönböztetett figyelemmel fordult a családok felé, ám most újabb fejlesztéseket hajtottak végre, amiért kiérdemelték a négy szélforgós minősítést.

Távol a nagyváros zajától, de mégis élettel teli környezetben kínálnak egy olyan egyedi pihenésformát, mely egyesíti egy vakációpark és a családi ház minden előnyét. 125 különálló ház közül választhatnak a vendégek. A parkban élményfürdő, kültéri medence, wellness szolgáltatások, sportpályák, játszóterek biztosítják a kikapcsolódást. Különleges a saját medencével, szaunával, jacuzzival rendelkező Aqua Plus villáik, amelyek egyedi privát szférát biztosítanak. Egyedülálló a gyerekbarát ház, ami egy olyan ház, amiben nagy területen, tematikus díszletekkel teremtettek meg egy játszóbirodalmat, ahol a gyerekek kalózhajóban aludhatnak vagy éppen a dzsungel bambuszain hintázhatnak.

Nagy hangsúlyt fektetnek az animációra, így sokkal többször lesz elérhető ez a szolgáltatás is a Villaparkban.

Partnereink