Skip to main content

Tudástár

CSALÁDBARÁT SZÁLLODÁVÁ VÁLÁS ÚTJÁN - JÁTSZÓÉLMÉNYEK KIALAKÍTÁSA - Tervből valóság

Előző cikkünkben végignéztük a tervezés folyamatát, jelen cikkünkben pedig áttekintjük, hogyan lesz tervből valóság. Azt gondolnánk, hogy megrendelőként most egy ideig semmi dolgunk sincsen. Pedig a zökkenőmentesen zajló projektért mi is tehetünk.
CSALÁDBARÁT SZÁLLODÁVÁ VÁLÁS ÚTJÁN - JÁTSZÓÉLMÉNYEK KIALAKÍTÁSA - Tervből valóság

Amíg az eszközök gyártás alatt vannak, gondoljuk át, hogy a telepítés mely pontokon okozhat fennakadást a szálloda életében. Egy játszóház telepítése zajjal és porral járhat. Fontos tudni továbbá, hogy a biztonság érdekében a telepítés helyét le kell zárni.

Ha egy meglévő szobát alakítunk át, hová tesszük a jelenlegi játszóeszközöket. Visszarakjuk a szobába, vagy kidobásra kerülnek? A gyártóval közösen tervezzük meg a telepítés időpontját, melyik az az időszak, amikor egy ilyen munka a legkevésbé zavarja a vendégeket. Ha időben (akár már a foglalásnál) tájékoztatni tudjuk őket  a tervezett munkálatokról, megóvjuk szállodánk jó hírét.

Ez az időszak arra is jó, hogy a megrendelt eszközhöz tervezzük meg a szoba stílusát, vagy új szoba kialakítása esetén ekkor kerülhet sor az esetleges felújításokra, padlócserére, falfestésre. Fontos, hogy minden építészeti munka a telepítés kezdetéig elkészüljön. A játszó eszközöket már 100%-osan elkészült szobába lehet csak telepíteni.

Ha kész a szoba, elkészültek a játékok, jöhetnek a telepítők. Ha minden megfelelően volt előkészítve, akkor a telepítés időszakában semmi más dolgunk nincs, mint abban gyönyörködni, hogyan válik valósággá az elképzelésünk.

Az átadásnál gondosan nézzük át, hogy az eszköz megfelel-e a terveknek, valamint szánjunk időt a telepítés minőségének ellenőrzésére is.

Partnereink