Skip to main content

Aktualitások

Megtudhatja, hogy a turisztikai  szolgáltatók milyen fejlesztéseket valósítottak meg a családok minél színvonalasabb kiszolgálása érdekében,
milyen újdonságokkal várják a családokat.

Ha Önnek is van olyan fejelsztése, ami jó példával járhat elő, kérjük küldje be itt.

Újraminősített családbarát szállások

Újabb két évre kapta meg a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek védjegyet a Velence Resort & Spa és a noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa. Mindkét szálloda a legmagasabb, öt szélforgós minősítést érdemelte ki, hiszen óriási hangsúlyt fektetnek a gyermek animációra, ráadásul nemcsak kiemelt időszakban, hanem egész évben. Mindkét szálloda elkötelezett a gyerekek és családok felé, ezen kívül az utóbbi években számos fejlesztést hajtottak végre azzal a céllal, hogy még korszerűbbé és sokrétűbbé tegyék a gyerekek és szüleik fogadására a szállodát.
Újraminősített családbarát szállások

Sok hazai szálláshely aposztrofálja magát családbarátként és egyre gyakoribb, hogy bloggerek vagy szervezetek próbálkoznak szálláshelyek minősítéssel ám ez a legtöbb esetben tartalom nélküli és nélkülöz minden szakmai hátteret. A KidsOasis a  Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2013. július 26. napján bejelentett 212 361 lajstromszámú minősítési védjegye több mint 50 pontot vizsgál a szállások családbarát szolgáltatásait illetően célja, hogy valódi garanciát nyújtson a vendégeknek a családbarát szolgáltatások minőségi színvonalára.

Hangsúlyozzuk, hogy a minősítés nem ér véget azzal, hogy a szálláshely megkapja a tanúsítványt és a táblát. A védjegyrendszer garanciát nyújt a családbarát szolgáltatások magas színvonalára, tagjai pedig folyamatos tanácsadás, tréning, marketingtámogatás, kreatív kampányok segítségével több családos vendéget érhetnek el, fejlesztik folyamatosan családi szolgáltatásaikat.  A csatlakozni kívánók felvétele tehát egy meghatározott – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján történik és a jelentkezők többlépcsős minősítés után nyerhetnek jogosultságot a KidsOasis szélforgós védjegyének használatára (3, 4 vagy 5 szélforgó), a szolgáltatáscsomag igénybevételére.

2014-ben az  első minősített szálloda a Velence Resort & Spa lett, amit a noszvaji Oxigén Hotel Family&Spa követett, majd azóta 15 további belföldi szálláshely érdemelte ki a védjegyet.

Ha Önt is érdekli a családbarát szállás minősítés és hozzá kacsolódó szolgáltatások, olvasson róla többet  ITT és jelezze felénk,  felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

 

Partnereink