Aktuális

Az SOS Gyermekfalvakban élő gyerekek is átélhették az Azúr élményt!

A siófoki Hotel Azúr**** és Hotel Azúr Prémium***** vendégei a vér szerinti szüleik nélkül élő gyerekeket támogathatták fél éven keresztül az elmúlt évben. A befolyt összeget az SOS Gyermekfalvakban élő gyerekek fejlesztésére fordítja a szálloda.

Az SOS Gyermekfalvakban élő gyerekek is átélhették az Azúr élményt!

A Hotel Azúr**** és Hotel Azúr Prémium***** Check out programjának újszerűsége, hogy a vendégek számlájára egy 500Ft-os SOS bónuszt helyezett el a szálloda, amit a vendég saját belátása szerint természetesen kivehetett a Check out alkalmával. A bónuszokból összegyűlt összeget a szálloda is kiegészítette, így végül 1.500.000 forintnyi összeggel segíti az SOS Gyermekfalvakban élő gyerekek iskolai sikerességét.

A projekt zárásaként február első hétvégéjén 112 SOS-ben élő gyermek látogathatott el a Hotel Azúrba egy élménynapra, ahol animátorok segítségével játékos vetélkedőkön vehettek részt, kipróbálhatták milyen egy négy csillagos hotel medencéjében úszkálni, és milyen finom ebédet készít a szálloda Chef-je. A gyerekek Azúrkát is megölelgethették, aki a szálloda kabalafigurája.

„Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy fél év alatt ezt az összeget sikerült összegyűjteni, és hogy vendégeink is ennyire szívükön viselik ezeknek a gyermekeknek a sorsát. A programot folytatjuk 2018-ban is és reméljük, még több segítséget adhatunk. A mai nappal szerettük volna koronázni ezt a programot, ahol ezek a gyermekek a főszereplők. A Hotel Azúr**** minden munkatársa a mai napon az ő kívánságaikat lesi. Nekünk ma ők a VIP vendégeink! Reméljük, példát mutatunk más szállodáknak is, és egyre többen csatlakoznak ehhez a programhoz! – mondta Németh Mónika, a Hotel Azúr**** és Hotel Azúr Prémium***** Pr és Marketing managere az adomány átadása alkalmából.

Az SOS Gyermekfalvak 400 szülők nélkül élő gyereknek biztosít szerető és biztonságos otthont. Olyan gyerekeknek, akiket ki kellett emelni a családjukból erőszak, bántalmazás, lakhatási problémák, szegénység, a szülők szenvedélybetegsége vagy halála miatt. Az SOS-ben a gyerekek nevelőszülőknél, családias környezetben, családi házban nőhetnek fel nevelőszülői családokban.

„Az SOS-be kerülő gyerekek már súlyos traumákat éltek meg, mire biztonságos otthonra találnak nálunk. Sok gyereknek lemaradásai, iskolai nehézségei vannak, többen fejlesztésre szorulnak a korábbi elhanyagolás következményeképp. Alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy nálunk megkapják az esélyt, hogy behozhassák hátrányaikat és rajtvonalhoz tudjanak állni a családban élő gyerekek mellé. Ezért is fontos számunkra minden segítség, ami hozzásegíti őket, hogy sikeres, kiegyensúlyozott felnőttekké válhassanak” - mondta Romet-Balla Ágnes, az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtési és kommunikációs igazgatója.

Online utazási magazin

Online utazási magazin

 

Szeretnél családodnak szóló kedvezményes csomagajánlatokat, tanácsokat, tippeket kapni?

Csatlakozz hozzánk és rögtön megajándékozunk egy vakációtervező naptárral!

Hűségprogramunk