Aktuális

Egyedi pihenésforma a Villaparkban

A négy szélforgós  Várgesztesi Villapark távol a nagyváros zajától, de mégis élettel teli környezetben, a Vértes lábánál kínál egy olyan egyedi pihenésformát, amely egyesíti egy vakációpark és egy családi ház minden előnyét.

A családok 125 különálló ház közül választhatnak, amelyek közül a legkisebb vendégekre gondolva kialakították a bababarát villákat (konnektorvédő, lépcsőknél leesésgátló ajtók, kiságy, babafürdőkád, bili, etetőszék, a konyhában műanyag evőeszközök és tányérok is). A családoknak ajánlják a gyerekbarát házaikat, amelyekben tematikus berendezések biztosítanak egy külön gyerekparadicsomot kalóz és dzsungel témákban.

Nagy park, sok szórakozás egész nyáron!


A házak mérete ideális 2 vagy akár 3 család együttes üdülésére, a 4 szobás különálló házakban 8 (max. 10) fő kényelmesen elfér.
Komfort apartmanházaik mellett már Aqua Plus villáik is felújításra kerültek.
Felújított wellness részleg hidromasszázskáddal, 2 légkondicionált erkélyes hálószoba, felújított fürdőszoba az emeleten, féltető a terasznál, házanként egyedi belső design kínál feltöltődést az itt töltött kikapcsolódás során!

Próbáljátok ki! https://www.villapark.hu/hu/

A nyár folyamán egész napos animációs programjaik mellett, rollerezés, kerékpározás, túrázási lehetőség az egész család számára.
Manapság egyre nagyobb az igény a vakáció során a sportolásra, újdonságként egy kültéri fitnesz park került kialakításra.
Friss levegőn, gyönyörű környezetben edzhetnek a  Villapark vendégei!