Aktuális

Gyermekanimációs programok és húsvéti hagyományőrzés a Tisza Balneum Hotel****-ben

Egy családi pihenés, üdülés megszervezése nem egyszerű feladat. A  négy szélforgós Tisza Balneum Hotel**** segít abban, hogy megkönnyítse a szülők feladatát, és örömtelibbé varázsolja a szállodában eltöltött időt a gyermekeknek is.

A hotel kabalaállatával, Vidor Vidrával nem csak pacsizni lehet, a zenés partikon akár táncolni is!

Olyan programokat szerveznek, amelyek igazodnak az aktuális gyermeklétszám és életkor igényeihez. A programokon való részvétel után pedig senki nem maradhat jutalom nélkül, az elkészült csillámtetoválások, arcfestések mosolyt csalnak mindenki arcára, az elkészített kézműves termékek, kifestett gipszfigurák, vasalt gyöngy-csodák pedig hazavihetők emlékül a szállodában töltött felejthetetlen napokra.

A szálláshely szakképzett animátorai már nagyon készülnek a tavaszi szünetre. Húsvét alkalmából nyuszisimogatóval, húsvéti tojáskereséssel és játékos gyermekanimációs programokkal várják a kicsiket és nagyokat. A családi kirándulásról is gondoskodnak: ajándék belépőket biztosítanak a Tiszavirág Ártérti Sétaút és az Örvény Pákász Tanösvény bebarangolására, valamint a Tisza-tavi Ökocentrum meglátogatására.

Ugye Ti sem szeretnétek lemaradni erről a kalandról?

A szálloda családi csomagajánlatait ide kattintva tekintheted meg!