Aktuális

Hosszabbít a Szent Orbán Erdei Wellness Hotel

Újabb két évre kapta meg a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek védjegyet a varázslatos környezetben található Szent Orbán Erdei Wellness Hotel.

3 szélforgós minősítést elért szálloda  korábban számos olyan szolgáltatást vezetett be, amiért a családok egyik kedvenc szállodája lett. A családok nagyon értékelik az étteremben kialakított gyereksarkot, ahogyan a tágas és jól felszerelt  játszóházat is, ahol a hotel süni kabalafigurája Tüsi is gyakori vendég. A szálloda hatalmas előnye, hogy az erdő közepén, festői környezetben található, ahonnan számos túra útvonal és a kisvasút is elérhető. Bővült a bérelhető kerékpár állományuk száma és újabb családbarát szolgáltatások bevezetését tervezik. A szállodán kívüli programlehetőségek mellett természetesen szállodán belül sem lehet unatkozni, mert kiemelt időszakban és hétvégén kreatív animátorok készülnek jobbnál jobb programokkal.

 

A világjárvány utáni időszakban a családbarát minősítés folytatódik, annál is inkább, mert az előjelzések szerint idén a belföldi turizmus erősödése várható, a családok külföld helyett magyarországi szállásokat részesítik előnyben. Nem mindegy azonban, hogy hol pihenhetik ki ezt a nem könnyű időszakot. Olyan szolgáltatásokra vágynak, ahol garantálható  az, hogy a család minden taga jól érzi magát, törődnek velük és biztosnságban vannak.

Sok hazai szálláshely nevezi magát családbarátként és egyre gyakoribb, hogy önjelölt egyének vagy szervezetek próbálkoznak szálláshelyek minősítésével ám ez sokszor tartalom nélküli és nélkülöz minden szakmai hátteret. A KidsOasis védjegyrendszer célja, hogy valódi garanciát nyújtson a vendégeknek a családbarát szolgáltatások minőségi színvonalára.

A minősítés nem ér véget azzal, hogy a szálláshely megkapta a tanúsítványt és a táblát. A védjegyrendszer garanciát nyújt a családbarát szolgáltatások magas színvonalára, tagjai pedig folyamatos tanácsadás, tréning, marketingtámogatás segítségével több családos vendéget érhetnek el. A csatlakozni kívánók felvétele egy meghatározott – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján történik és a jelentkezők többlépcsős minősítés után nyerhetnek jogosultságot a KidsOasis szélforgós védjegyének használatára