Aktuális

Nyaralás a Dunakanyar szívében? A legjobb döntés!

Visegrád méltán híres turisztikai célpont, a Thermal Hotel Visegrád****superior pedig nem véletlenül lett az egyik legismertebb, legnépszerűbb szálloda a környéken. 

De erről kivételesen ne ők, ne mi, hanem vendégeik visszajelzései beszéljenek:

 

„Szuper volt a mostani hétvégénk is Nálatok. Pelenkás koruk óta járunk hozzátok a fiainkkal. Ma már 15 és 16 évesek, de mindig boldogan jönnek a THV-be. Köszönjük ismét!”

 

„Kiemelkedő wellness részleg, kényelmes, tiszta. Nagyon finom ételek, udvarias, kedves személyzet, csodás panoráma, sok látnivaló és kiránduló helyek a közelben. Ide érdemes ellátogatni bármikor, a kikapcsolódás és a pihenés garantált 5*”

 

„Mi nagyon jól éreztük magunkat! A gyerekek imádták a játszószobát, mi pedig a szauna szeánszokat. Jókat ettünk, a pincérek mindenre odafigyeltek!”

 

„A wellness részleg is minden igényünket kielégítette. Több medence található, változatos hőfokkal, tele élményelemekkel. Fokozottan figyelnek a gyerekekre, programokkal, játszóházzal kedveskednek.”

 

„Gyönyörű környezetben, kedves személyzet. Nagy választék a reggelinél, és nagyon finom vacsorák. Tisztaság mindenhol.”

 

„Minden igénynek megfelelő wellness. Voltunk sokak által kedvelt helyeken, de sehol nincs meg az, amit a THV összességében nyújt.”

 

„Nagyon jól éreztük magunkat, kedves a személyzet, kiválóak az ételek, gyönyörű a környezet, a kilátás! A wellness pedig az egyik legjobb, ahol eddig jártunk! Biztosan visszatérünk! :)”

 

„Gyönyörű környezetben, közel Esztergom, Visegrád, révek a Duna túloldalára. Elsősorban olyanoknak ajánlom, akik nem zsúfolt városi környezetre, hanem valódi nyugodt pihenésre vágynak.”

 

"Mi nagyon jól éreztük magunkat! A gyerekek imádták a játszószobát, mi pedig a szauna szeánszokat. Jókat ettünk, a pincérek mindenre odafigyeltek!"

 

„Fantasztikusan, a wellness részleg nagyon tetszett! Természetközeli víziparadicsom.”

 

Szeretnéd átélni a fenti élményeket? Akkor nézz körül csomagajánlataik között és foglalj már ma: https://thv.hu/arak/csomagajanlatok