Aktuális

Pünkösdi hétvégén nyitja kapuit a négy szélforgós siófoki Hotel Azúr Szállodakomplexum

A Pünkösdi balatoni szezonindító hétvégétől megújulva várja vendégeit a Hotel Azúr**** és a Hotel Azúr Prémium*****.

A kéthónapos üzemszünet alatt végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően számos új szolgáltatás és megújult környezet várja a visszatérő vendégeket. A vendégmentes időszak adta lehetőséget kihasználva megújult a Hotel Azúr konyhája, új burkolatot kaptak a Hotel Azúr Premium közösségi terei és Snack & Bowling Bár, új bútorzattal frissült az Hotel Azúr Opus étterme, és a szálloda 2 db 200 m2 konferencia terme is új szőnyeget kapott.

Teljesen megújul a szállodaközpont 4 hektáros parkja, új sétányok, pihenő területek, nagyméterű stég került kialakításra, valamint bővítve lett a kültéri medence napozó területe, ami lehetővé teszi teltház esetén is a megfelelő távolságtartást vendégeink között.

Hotel Azúr Wellnessközpont felújításának első üteme is megkezdődött. Július 1-től vendégeket egy teljesen megújult, 250 m2-es szaunavilág várja, 3 finn szaunával, infra szaunával, aroma kabinnal, sószobával, gőzkabinnal, új fittness teremmel, új játszószobával, megújuló wellness recepcióval és wellness bárral. A felújítás wellness központ medenceterének átalakításával folytatódik várhatóan 2021 első negyedévében.

 

Gombos Attila igazgató tájékoztatása alapján a márciusban megkezdett biztonsági intézkedéseket tovább folytatják és figyelembe véve a szakmai ajánlásokat bővítették is ezeket. „Létrehoztunk munkavállalóink részére egy COVID kézikönyvet, mely alapján oktatásban is részesülnek, hogy vendégeink számára biztonságos környezetet teremtsünk. Könnyítettünk lemondási feltételeinken, hiszen kiemelten fontos, hogy mindenki egészségesen érkezzen meg a nyaralás helyszínére és ez távozáskor se legyen másként. Felelős szolgáltatóként nem hagyhatjuk figyelmen kívül az aktuális rendeleteket, így a beltéri wellness egységeinket bizonytalan ideig nem üzemeltethetjük, de szerencsések vagyunk, hogy közvetlenül a Balaton parton vagyunk és a külső medencénél végzett felújítási munkálatokat követően mindkét szabadtéri lehetőséget élvezhetik vendégeink. Bízunk benne, hogy a külföldi nyaralás helyett az idén Balaton népszerű úti cél lesz, ezt igazolja a növekvő online forgalom honlapunkon és a fellendülő kereslet jellemzően a júliusi augusztusi időpontokra. Felkészülten, megújulva várjuk vendégeinket, arra törekedve, hogy az otthon biztonságát teremtsük meg számukra szállodánkban.”