Aktuális

Varázslatos Őszi Szüneti Programok az Aquaworldben

Az őszi szünet közeledtével az Aquaworld Resort Budapest élménydús és ingyenes Őszi Szüneti Programokkal készül a család minden tagja számára, melyek garantáltan felejthetetlenné teszik ezt az időszakot.

Az Aquaworld számos izgalmas eseménnyel készül. Animációs programokkal a hotel Bongo Kids Club Játszóházában és a fürdőben, lenyűgöző esti show műsorral kicsiknek és nagyoknak, valamint  rémisztően jó Halloween rendezvénnyel is.


Animációs Programok: Családi szórakozásra vágytok? Az animátorok kiváló programokat szerveznek a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Vizes versenyektől a kreatív kézműves foglalkozásokig, mindenki talál kedvére valót. Nem utolsó sorban a kis vendégek minden nap találkozhatnak Bongoval is!


Esti Show Műsorok: Esténként lépjetek be egy varázslatos világba a lenyűgöző show műsorokkal. Tánc, zene, buborék show és különleges előadások teszik felejthetetlenné estét.


Halloween Programok: Az őszi szünetkor Halloween hangulatot varázsolnak a hotelbe és október 28-án egy rémisztően jó Halloween Aqua Party is várja a vendégeket. Készüljetek fel kísérteties kalandokra!


Tartsatok az Aquaworlddel az őszi szüneten, hogy együtt élvezhessétek ezt az izgalmas időszakot.


Bővebb információk az Aquaworld Őszi Szüneti Programokkal kapcsolatban: https://www.aquaworldresort.hu/hu/hotel/programok