Babával

Amiről minden kismama álmodik: bababarát wellness

Kezdjük a nyilvánvalóval: pihenésre van szükséged. Vakációra. Most valószínűleg mosolyogsz, hiszen egy pár hónapos csöppség mellett néha a hajmosás is luxusnak számít, nemhogy egy kényeztető hétvége!
Amiről minden kismama álmodik: bababarát wellness

A bababarát wellnesst neked, nektek találták ki

Az igazán bababarát wellness úgy pihentet és kényeztet, hogy a család együtt van. Persze van lehetőség önálló programokra is, ez csupán választás kérdése.

Szerencsére nem kell a fél világot körbeutaznotok, mert Magyarországon is találsz olyan wellnessszállodákat, ahová pár hónapos babákkal is bátran be lehet jelentkezni.

Mi az a plusz, amit a bababarát wellness nyújt?

A legfontosabb tényező, hogy a bababarát wellnesst nyújtó létesítményeknél a babák kiemelt figyelemet kapnak. Nem maradnak ki a jóból, sőt!

Rengeteg közös program közül választhatsz, kalandok sora vár rátok úgy a medencében, mint a szárazon.

Irány a víz! Babaúszás, közös játék a vízben, babacsúszda, bébipancsoló – ki ne szeretné mindet kipróbálni? Nyugisabb, de jól működő ötlet, hogy a felnőtt medence mellé járókát helyeznek, így a pici szem előtt játszhat, míg te a vízben lazítasz.

Ha már eleget pancsoltatok, jöhet a hagyományos wellness többi áldásos kényeztetése, persze babásítva: baba-mama masszázs, baba-mama torna, babaszauna.

Ne maradjatok ki a speciális babás programokból sem (hiszen itt a babáké a főszerep): babaanimáció, játékos fejlesztő foglalkozások: csiribiri torna az örökmozgóknak, ringató foglalkozás a zenerajongóknak, mondókás foglalkozások a ritmus szerelmeseinek.

A bababarát wellness még ennél is többet tud

Természetesen nem kell kimaradnod a testi-lelki felüdülést nyújtó wellness-terápiából. Élvezd nyugodtan a relaxációs-frissítő masszázst, az aromafürdőket, az iszappakolást, a lávaköves masszázst, a salaktalanító testpakolást, vagy azt, amit épp megkívánsz! Már Magyarországon is vannak olyan szállodák, ahol kérhető babysitter szolgáltatás 3-24 hónapos korú gyermekeknél.

Ne feledd, hogy a 3 hónapnál fiatalabb babákkal tanácsos elkerülni a tömeget. A babák immunrendszere ilyenkor még nincs kifejlődve, ezért sokkal érzékenyebbek a fertőzésekre, betegségekre. Mielőtt az első babás utazást megterveznéd, a biztonság kedvéért kérj tanácsot a gyerekorvostól!

Úgy érzed, jót tenne a családodnak egy kis bababarát wellness? Foglalj szállást már ma!