Babával

Milyen felszerelés vár családbarát szálláshelyen, ha kisbabával utazunk?

A csomagolás hosszú és bosszantó procedúra, mindig otthon marad valami, ez szinte biztos. Az is fejtörést okoz, hogy mit tudunk előre becsomagolni, mi az, amire még esetleg az utazás előtti este/reggel is szükségünk lesz. És persze mi az, ami még befér a kocsiba…

Sokan hirdetik magukat baba, vagy gyerekbarátnak, de az etetőszéknél tovább kevesen jutnak a felszerelések beszerzésénél, viszont ha a KidsOasis-nál foglalsz szállást, akkor könnyebb dolgod van, mert a minősített szálláshelyeink fel vannak készülve a babával utazókra is. Sok olyan felszerelést tudnak biztosítani, amit más szállodák nem, vagy csak részben (tisztelet a kivételnek). Ez nagyban megkönnyíti a csomagolást, és nem is kell tuszkolni a csomagtartóba a táskákat, lesz hely bőven.

Az alap dolgok közül az akadálymentesített közlekedés, etetőszék, a babaágy, babaágynemű, Éjszakai fény vagy kislámpa a szobában, fürdetőkád, csúszásgátló kádba, pelenkázóalátét, bébiétel és cumisüveg melegítéséhez mikró, biztonsági zárak, vakdugók - csak hogy a fontosabbakat említsem - megtalálhatók minden KidsOasis szálláshelyen, természetesen felár nélkül.

Ezeken kívül – magasabb szélforgó kategóriában - még rengeteg dologgal készülnek a picik fogadására: bébi ételek, italok megtalálhatók a menüben, pelenkát, úszópelenkát, törlőkendőt lehet kapni a recepción - még vasárnap is - babakocsit vagy kengurut bérelhetünk, 5 szélforgós szálláshelyen még babysitter szolgáltatást és bébifont is kérhetünk.

Ha KidsOasis minősített szállást választasz, biztosan megkaptok mindent, amire szükségetek lehet egy nyugodt kikapcsolódás során, igyekszünk otthoni kényelmet biztosítani a család legkisebb tagjai számára is.