Ezt látni kell

3 klassz dinó park, ha szórakozni vinnéd a gyereket!

Nem sima kimozdulás, hanem egy nagy kaland és igazi Jurassic Park hangulat! Egy klassz élmény, ami egyszerre tanulás és szórakozás. Ha elviszitek a gyerekeket egy Dinó parkba, ahol élethű őslények között játszhatnak, tuti, hogy napokig erről fognak beszélni és ti lesztek a legszuperebb szülők!

Nem csak dinó-rajongóknak!

 

Ezek közül a Dinó parkok közül válasszatok és különleges élményben lesz részetek!:

 

Dinó Völgy Felsőtárkányban

A völgyben sétálni olyan, mintha a múltban, az egykori ősvilágban járnánk, hiszen élethű, tudományos alapossággal bemutatott dinoszauruszok várják a látogatókat.

Az egyedi vadregényes környezetben kiállított őslények kinézete hiteles, ráadásul hangot is adnak és mozgásérzékelőkkel vannak ellátva, így meglepetésszerűen mozdulnak meg. Napközben 2 óránként "élő dino show"-kat tartanak, ilyenkor jönnek-mennek a speciális dinók, mint a filmekben, de akár fogócskázni is lehet velük.

Ingyenesen, korlátlanul használható játékok, ugrálóvárak, vízi dodgem és dinó ride, azaz óriási csúszda is várják a gyerekeket.

Hatalmas élmény az egész családnak! 2020-ban akciós árakkal várják a kicsiket és nagyokat. dinoparkeger.hu

 

Budakeszi Dinópark

A Budakeszi Vadaspark területén kialakított ösvényen 25 élethű dinoszauruszt fedezhetünk fel. Hangot adnak ki, mozognak, kicsit félelmetesek, de leginkább szórakozva tanulhatnak a gyerekek az interaktív környezetben. Az őslények világával ismerkedhetnek miközben dinó csontvázat ásnak ki vagy a dinó témájú játszótéren dinoszauruszokon lovagolhatnak. A játék-völgyben pedig kreatív játékokkal találkozhatnak a kis dinó-rajongók: tekével, óriás csúzlival és óriás jengával, ugróiskolával, trambulinnal.

Élethű környezet, szuper program várja a látogatókat! www.dinopark.hu

 

Dinó-és Kalandpark, Rezi

 

Magyarország első élethű dinoszauruszokat bemutató parkja a csodálatos természeti adottságokkal rendelkező Keszthelyi hegységben található. A 2,3 hektáros hatalmas parkban barangolva tucatnyi életnagyságú dinoszauruszt nézhetünk meg. Az őshüllők hangot adnak és mozgatják a végtagjaikat, a fejüket. Az itt látható dinoszauruszok különlegessége, hogy gyártójuk készítette a híres Jurassic Park filmben látott őslényeket is. A parkban kiállított dinók mellett kötélpályák, mászófalak, csónakázó tó, trambulinok, vizes szörf szimulátor és markológépek állnak rendelkezésre, hogy élménydús és tartalmas legyen a napunk. dinoparkrezi.com

 

 

Csöppenjetek együtt vissza a múltba!