Ezt látni kell

Ki állítja, hogy babával utazni fárasztó? Bababarát szállodában semmiképpen

A Velence Resort & Spa szálloda éppen ilyen kitűnő választás. A babakocsi bátran otthon hagyható, a szállodában lehetőséget biztosítunk bérlésre, ezen kívül a baba mindennapi ellátásához, ápolásához szükséges eszközök is rendelkezésre állnak, mint pl. babakád, csúszásgátló,  wc ülőke, bili, vagy fellépő, de ide sorolható a bébiőr, az etetőszék és a cumisüveg melegítő is. Az étteremben bébiétel kérhető, de az otthonról hozott bébiételek melegítésére is van lehetőség a játszószobában elhelyezett mikrohullámú sütőben. A fürdőben és a hotel részben is pelenkázó helyiség könnyíti meg a szülők dolgát.
Ki állítja, hogy babával utazni fárasztó? Ha a család bababarát szállodát választ, akkor semmiképpen.

A fürdő részlegen a 30 cm mélységű medence babacsúszdával, vízköpő fókával és kacsával, kifejezetten a legkisebbek részére lett kialakítva.

A kényelmi szolgáltatások, eszközök mellett különféle foglalkozásokkal várjuk a családokat, hogy minden napra jusson élmény a piciknek is. Heti két alkalommal baba- és gyermekjógával várjuk az érdeklődőket a Dzsungel játszóháznál. A babás jóga közös vidámság, szórakoztató és szeretetteljes módja a babával való együttműködő érintkezésnek, a minőségi együttlétnek. Az anya-gyermek kapcsolat minőségét ugrásszerűen javítja.

A Ringató családi művészeti nevelési program januártól már heti négy alkalommal elérhető a szállodában. A foglalkozásokon a szülők mintát kapnak, hogyan kezdődjön a családban a gyermekek zenei nevelése. A legfontosabb szempont a zenei élménynyújtás, a játék és éneklés közös öröme. Az élményt közösen, a résztvevő felnőttekkel együtt hozzuk létre.

Értékes zenei anyaggal, élő énekszóval és hangszerjátékkal vesszük körül a legkisebbeket. Ha kedvük van, bekapcsolódhatnak a játékba, de megfigyelői is lehetnek az eseményeknek. A foglalkozásokon nincs direkt fejlesztés, a gyermek azáltal, hogy jelen van, hallja és átéli a zenét, az élményt, fejlődik.  A foglalkozásokon épül a gyermeki lélek, erősödik a családi összetartozás.

A Velence Resort&Spa családbarát ajánlataiért kattints ide!