Ezt látni kell

Látogassatok otthonról állatkerteket!

Hiányzik a külvilág, az önfeledt kikapcsolódás? Jól esne pár perc csend? Ameddig újra el nem látogathatunk kedvenceinkhez az állatkertbe, érdemes megnézni őket online.Mutasd meg gyermekednek az állatkerteket élő közvetítéseit.

Életképek 5 webkamerán keresztül a Fővárosi Állatkertből

A budapesti állatkertben már öt webkamerát helyeztek el, hogy most se maradjunk ki a vadállatok életéből. Láthatjuk a szavannai lakóit, bepillanthatunk az elefántok életébe, követhetjük a fókák úszkálását, a vízidisznók nyüzsgését vagy az orángutánok mókáját.

zoobudapest.com/ezt-latnod-kell/webkamera

Nyugtató képi világ a Pécsi Állatkertből

Víz alatti kamerát helyeztek el a Pécsi Zoo területén, a medencében a borjúfókákat láthatjuk, Bonifác és párja Donka mindennapjait közvetítik számunkra.

csodalatosmagyarorszag.hu/webkamera/pecsi-allatkert/

Erdei élő kamerák a szegedi vadasparkból

Ha elég türelmesek vagyunk, többek között fehér oroszlánokat, szibériai tigrist és gibbonokat láthatunk az erdei online közvetítéseken.

www.zooszeged.hu/szeged-vadasparkja/webkamerak/

Élő fóka-show Nyíregyházáról

A Sóstó Zoo is szeretne sok mosolyt vinni a családok életébe, így otthonról nézhetjük a fóka show-t, élő közvetítést tartanak a megadott időpontokban. www.facebook.com/sostozoo/

Jó tudni: Segítő jeggyel tudjuk most támogatni a hazai állatkertek munkáját, kedvezményes áron tudunk jegyet vásárolni, amit aztán a nyitás után az idei évben fel tudunk használni.

Külföldi állatkertek webkamerái

A zürichi állatkert elefántjainak, pingvinjeinek és tigriseinek életét itt lehet követni:

www.zoo.ch/de/zoobesuch/webcams

A San Diego-i állatkert webkamerái közül nehéz választani is, megleshetjük a majmokat, a jegesmedvét, a cuki pingvineket és a fán szuszogó koalát vagy kattinthatunk a Safari park lakóira: a zsiráfokra, az elefántokra, a tigrisekre, sőt pillangókat és baglyokat is csodálhatunk.

zoo.sandiegozoo.org/live-cams

A világ állatai egy helyen

A nemzetközi szervezetnek köszönhetően a világ számos tájára ellátogathatunk, például Afrika rezervátumaiban nézhetjük meg a nagyvadakat vagy a kínai pandák életét követhetjük. Rengeteg élőkamerás felvétel közül válogathatunk vadállatokról, madarakról, de még méhekről is és mentett cicák illetve kutyák játékába, mindennapjaiba is betekintést nyerhetünk. A külföldi oldalon könnyen tájékozódhatsz és kattinthatsz bármelyik élő adásra:

explore.org/livecams/currently-live