Kreatív

A gyerkőcök is hadd bulizzanak!

Visszavonhatatlanul közeleg a tavasz, így elkerülhetetlen, hogy megforduljunk valamilyen tavaszváró eseményen. Sőt, ha össze akarjuk kombinálni egy jó kis családos kiruccanással, akkor minden bizonnyal találunk a hétvégére egy jó szállodát, ahol nemcsak pihenhetünk, hanem a gyerekeknek számára is jó programokat biztosíthatunk. 
A gyerkőcök is hadd bulizzanak!

Bizony ám! Ugyanis számos családbarát szállodában kifejezetten tavaszváró programokkal is várják a csemetéket, és persze, minket szülőket is. 

Vannak olyan helyszínek, ahol a tavaszvárás jegyében, kézműves foglalkozásokkal kedveskednek a gyerkőcöknek, de vannak olyan szálláshelyek is, ahol például arcfestéssel várják a kicsiket és a nagyobbakat. 

Míg a kicsik “buliznak”, mi pihenhetünk

Elnézve a gyerekeket igenis rá kell jöjjünk, hogy néha nekik nagyobb szükségük van egy jó kis bulira, mint nekünk felnőtteknek. Az ovikban, bölcsikben, sulikban is az utóbbi hetek a farsangolásról szóltak és a legtöbb esetben - a beöltözésen túl persze - imádják a nagy sürgés-forgást, a foglalkozásokat, a játékos, énekes/táncos mulatságokat. 

Ne legyünk hát restek és ha szeretnénk a kicsiket egy picit ilyen módon is kényeztetni, akkor keressünk nekik ilyen programokat. 

Ha pedig egy speciálisan családbarát szállodába vezet az utunk, akkor mi is jól járhatunk, mert amíg a gyerkőcök tesznek-vesznek, jól érzik magukat, addig mi is ki tudjuk kicsit pihenni a téli időszakot. Vagy egyszerűen csak feltöltődhetünk. Amire lássuk be nagy szükségünk van, hiszen télen a bezártság, és az hogy kevésbé tudunk jönni-menni, a gyerekeket “fárasztani”, igencsak igénybe veszi a szülőket. 

Így pedig, ha mázlink van, akkor két legyet is üthetünk egy csapásra! Mert mi is kicsit összeszedhetjük magunkat, miközben a gyerkőcöknek is egy rakás élményben lehet részük, amit adott esetben sajnos, mi nem tudunk ilyen formában megadni nekik. Bármennyire is szeretnénk. Pedig a gyerekek - és már az egészen kicsi totyogók is - éheznek az élményekre, a megszokottaktól kissé eltérő programokra. 

Igaz, hogy két-három nap nem nagy dolog, de arra, hogy egy kicsit kizökkenjünk a hétköznapokból, mindenképp megfelelő!