Kreatív

Kabala állatok a KidsOasis szálláshelyeken 1. rész

A minősített családbarát szállodák között van olyan, ahol a gyerekeket nem csak a kedves személyzet várja, hanem egy életnagyságú kabala gondoskodik az örömteli hangulatról.
Kabala állatok a KidsOasis szálláshelyeken

 

A Velence Resort & Spa kabala figurája Ele Fülöp és Ele Fanni.

A gyerekek minden nap találkozhatnak vele. A születésnapi partikon személyesen köszönti fel a kis ünnepelteket. Az elefántok a mini discóban is táncolnak a kicsikkel és a nagyokkal egyaránt. 

A gyerekek örömére időnként az étteremben is megnézi a gyerkőcöket.  Februárban van a születésnapja, ilyenkor sok kisgyerek köszönti Őt fel.

Az elefántok házikója a hallból nyílik postaládájukba minden gyermek hagyhat nekik üzenetet.

Ele Fanninak szépségkuckója is van, ahol a kislányok szépülhetnek. 

A szálloda kertjében pedig az elefántok kis kertjében kertészkedhettek is. 

 

Noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa-ban a hotel dínója Páfrány várja a gyerkőcöket. Az est fénypontja, hogy a vacsoránál felbukkan, gondoskodik a vidám hangulatról és mindenki arcára mosolyt csal. A mini-discóban is az övé a főszerep, az izgatott gyerek csapattal együtt táncol és énekel. Ő a gyerekek nagy kedvence, sokan visszatérnek miatta is  a bababarát hotelbe.

 

A Hotel Atlantisban, Hajdúszoboszlón Ati Delfinnel találkozhatnak a vendégek a medencénél. Ati a nevét egy sorsolásos névadó játéknak köszönheti. Ikertestvérét a névadójának ajándékozta a szálloda.

 

Ha gyermekeik szeretnének találkozni a kabala állatokkal személyesen, foglaljanak szállást a gyerekbarát szállodák egyikében.

Kabalafigurákkal más KidsOasis minősített családbarát szálláshelyeken is találkozhattok, így hamarosan folytatjuk a bemutatást, figyeljétek itt!