Kreatív

Nóri célja, hogy a családok élményekkel térjenek haza!

A tiszafüredi szállodában Nóri az, aki kidolgozza és kézben tartja az animációs programokat. Munkáját nagyon lelkesen végzi, és mindig igyekszik a gyerekek kedvében járni a változatos programokkal. Szavaiból kiderül, hogy a munkájába fektetett energia megtérül, és pozitív visszajelzéseket kap a gyerekektől és felnőttektől egyaránt.
Nóri célja, hogy a családok élményekkel térjenek haza a Tisza Balneumból!

Nórit most megismerhetitek, készítettünk vele egy interjút!

Mióta dolgozol a szállodában, mik a feladataid?

2015. decemberében kerültem kapcsolatba a szállodával, azóta erősítem az itt dolgozók csapatát. Alkalomról-alkalomra összeállítom mind a kicsiknek, mind a nagyoknak szóló programokat, lehetőségeket, mely során mindig a változatosságra törekszem, hogy egy-egy hétvége minél színesebben, változatosabban teljen. S ha a terv összeállt, jöhet a kivitelezés, és hétről-hétre tapasztalom, hogy a gyermekek milyen lelkesek, milyen hálásak, milyen érdeklődőek, és még sorolhatnám. Jó megtapasztalni, hogy egy-egy alkotás mikor összeáll a fejemben, azt hogyan is kivitelezik a gyermekek saját elképzelésük, fantáziájuk szerint. 

Családod?

Szeged mellől származom, szüleim, testvéreim ott élnek, Tiszafüredre két éve költöztem, ahol párommal élek élettársi kapcsolatban. Úgy érzem könnyen beilleszkedtem ebbe a városba, melyben biztosan az is segített, hogy rövid időn belül munkát találtam: a Hotelben betöltött animátor pozícióm mellett kisgyermeknevelő vagyok a helyi Bölcsődében, s biztos vagyok benne, hogy az onnan hozott tapasztalatok is nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy innen a családok mindig élményekkel térjenek haza.

 

Mit csinálsz szabadidődben?

Szabadidőmben szívesen táncolok, mely mozgásszeretetemet olykor-olykor igyekszem megmutatni az apróságoknak is, például MiniDisco, Mókatorna stb. keretében. Ezenkívül szívesen kézműveskedem, s bővítem ismereteimet, hogy a gyermekeknek, családoknak mindig naprakész, változatos programot tudjak kínálni.

 

Van valamilyen vicces történeted, ami a szállodában megtörtént?

Vicces nem is, de szép történet eszembe jut: több családnál is tapasztaltam már, hogy valóban megtaláltuk a közös hangot az első pillanattól kezdve, mind a szülőkkel, mind a gyermekekkel, mely csodás élmény, s a pozitív visszajelzések (pl.: munkaajánlás az adott városban), mind erősítik ezt az élményt, a gyermekek sugárzó arcáról nem is beszélve.

 

Milyen új ötleteid vannak?

Szeretném továbbra is fenntartani a színességet, változatosságot a programok kapcsán, hogy kicsik-és, nagyok is egyaránt kedvüket leljék benne. Továbbá szeretnék, főleg a nyári időszakban nagyobb hangsúly fektetni a szabadtéri játékokra, vetélkedőkre, s célom, hogy az egész család tagja mind gyermeknek érezhesse magát, s úgy térjenek haza, hogy ez igazán egy nagy MóKaland volt.

 

Tisza Balneum Thermal Hotel kedvezményes csomagajánlatait itt tekintheted meg.