Skip to main content

Erdei Kisház KidsOasis szélforgó a családbarát mínőség jele KidsOasis szélforgó a családbarát mínőség jele KidsOasis szélforgó a családbarát mínőség jele

3325 Noszvaj, Síkfőkút u. 50.

Jelleg:
Hegyvidéki
Tájegység:
Észak-Magyarország
Típus:
Az Erdei Kisházat neked találtuk ki, mivel most épült, minden új és színvonalas. A konyhákban mindent megtalálsz. Az ágyak kényelmesek, közép-kemény IKEÁ-s matracokkal. A szobák egy része hűvös és sötét (földszint), a többi világos, és akár a napfelkeltét is nézheted az ágyadból.A szobákban sok fogas és polc található, de ha egyszerre 4-5 eszközt kell töltened, az sem probléma. A 40″-os UltraHD-s televíziónkon az összes adót nézheted HD-ben. Igen, az HBO-t is.

Földszinti nagy teraszos, tóra néző apartman (4 fő)


 • 2×2 fő franciaágyakon (160x200cm)
 • Nagy amerikai konyhával
 • 5 fős étkezővel
 • Kanapés pihenővel (igény esetén PS4-el)
 • 30nm-es részben fedett terasszal
 • Gázgrillel (BBQ), kerti mosogatóval
 • Napernyőkkel, napvitorlával, függőággyal
IMG_3480

Tetőtér - Emeleti nagy teraszos, tóra néző manzard apartman (4+2 fő)


 • 2×3 fő franciaágyakon / ebből 2 fő a tetőtéri szobában tudja élvezni a kilátást a tóra (160 és 180x200cm)
 • Kis méretű fürdőszobával és tusolóval
 • Kis tea konyhával és kisebb 4 fős étkezővel
 • Kanapés pihenővel
 • Teraszon való reggelizési és sütési lehetőséggel

Ez a tetőtéri apartman két szintből áll. Tetőtéri jellege miatt a a fürdő és a konyha kisebb a megszokottnál. Az emelten két szoba, a tetőtéren pedig egy szoba kapott helyet.

Konyhák felszereltsége:

 • Mini hűtőszekrény (60 liter)
 • Mikrohullámú sütő
 • Vízforraló
 • Kenyérpirító
 • Kontakt grill (elektromos)
 • Főzőlap edényekkel
 • Tányérok, poharak, evőeszközök, tálak, kiegészítők
 • Kávéfőző (a földszinten Nespresso gép is)
 • Tészta, olívaolaj, paradicsomszósz, kávé, tea, egyéb kiegészítők
A ikonnal jelölt szolgáltatásokat tartalmazza ajánlatunk. A ikonnal jelölt szolgáltatások külön díj ellenében vehetők igénybe.

Szobafelszereltség

TV
Hajszárító
Internet
Távolság Budapesttől: 0 km
GPS koordináták: GPS: 47.948202, 20.463023
Megközelítés: GPS segítségével keresd a “Erdei Kisház Noszvaj”- t és kövesd az utasításokat!A helyi állomásokra (busz és vonat) napi több járat is érkezik Debrecen, Füzesabony és Budapest irányából.

Vendéglátás

Az Erdei Kis Házban önellátás van. A konyhában mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. A konyhák felszereltsége: kávéfőző, mikrohullámú sütő, vízforraló, kenyérpirító, kontakt grill (elektromos), edények, tányérok, poharak, evőeszközök, tálak, kiegészítők.
Ezenkívül szeretnénk, hogy a családi és baráti főzések a lehető legkomfortosabban teljenek, így a konyhaszekrényekben találsz tésztát, olívaolajat, paradicsomszószt, kávét és teát is.Az Erdei Kis Házban borospince is található.

Reggeli típusa:

LÁTNIVALÓK NOSZVAJON


De la Motte kastély:
Noszvaj központjában áll a falu nevezetessége, a De La Motte Kastély csodás barokk kertjével. A kastély nemrég nyitotta meg újra kapuit a látogatók előtt. A kastély szép, korabeli bútorzatával, és hangulatával betekintést mutat a nemesi család életébe. A kastély esküvőknek is gyakori helyszíne.


Barlang- és pincelak
ások: a XIX. századi elszegényedés kényszerítette ki a rioluttufába vájt lakásokat. Ezek ma már lakatlanok, de érdekes látványosságot jelentenek, mert az egykori barlanglakásokat ma művészek vették birotkba.Gazdaház:
Noszvajon a XIX. században épült parasztház gyakran helyszíne a falusi rendezvénynek: népzenei programokat, kézműves gasztronómiai bemutatókat szerveznek a korabeli bútorokkal berendezett gazdaházban.


Kovácsműhely: a díszmű-kovács műhely „Antik-Anti” néven található a faluban.

Helyi kézműves termékek: Noszvaj híres a helyi, házias kézműves termékeiről, mint a sajt, méz, felvágott, hús, lekvár, kenyér, kemencés ételek, szomolyai cseresznye. Gondos háziasszonyok készítik az elődeikről rájuk maradt receptek és szokások szerint a tájjellegű finomságokat. Érdemes kóstolót vásárolni.

A Sári Tanya: a Sári Tanyán állatsimogató van, ahol a tanyai életvilág elevenedik meg. Kisgyerekes családok számára izgalmas program.

Kőkultúra tematikus út, Kaptárkövek: a hoteltől csak 20m-re egy sziklaüregben találtak egy ilyen több ezer éves kaptárkövet, ehhez az a legenda fűződik, hogy a föld energiáját közvetíti.

Síkfőkúti tavak: Noszvaj tőszomszédságában van Síkfőkút, a hegyek bejáratánál. Az itt fekvő két kis horgásztó nagyon kellemes kirándulóhely. Az innen induló hegyi ösvényeken erdei kilátók, források érhetők el 30-70 perces kellemes sétákkal.

Zsóry Fürdő: Noszvajhoz közel, Mezőkövesd szomszédságában van a híres Zsóry Fürdő, amelyet 2011-ben újítottak fel. Kellemes meleg gyógyvize miatt sokan látogatják.

Bogácsi Strand, termálfürdő: Noszvajjal szomszédos település Bogács, amely szintén híres a gyógyvizes strandjáról.

Borút - Pincesor: Noszvaj az egri borúton fekszik. A falu szélén épült pincesorok termelő borokat kínálnak, hétvégeken gyakorta hallatszik onnan muzsikaszó.

Biciklis túraútvonal: a település és környéke számos biciklis túraútvonalat kínál.

Matyó népi hagyományok: a Noszvajról 10 km-re fekvő Mezőkövesd a Matyók központja. A hímzett népviseletéről és népi hagyományainak ápolásáról híres város számos népi programot kínál.

Lovaglási lehetőség: a közelben lovarda is van, kérje recepciónk segítségét, ha lovagolni, vagy lovaskocsikázni támad kedve!

Csapatépítő tréninglehetőségek: a hotel és környéke a természethez kötött csapatépítő tréningeknek, és játékoknak kiváló helyszíne. A Hotel sok-sok gyakorlatot, feladatot is tud ajánlani ezekhez, hogy a csapatépítés még inkább élményteli és eredményes legyen.

Eger: vár, múzeumok, borok, barokk belváros: Eger, a megye székhelye az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont az országban. Számos nevezetessége közül az egri vár, a Minaret, a barokk főtér a Dobó Istvánt ábrázoló szoborcsoporttal, az Eger patak, a nagy strand, a török fürdő, a belváros kövezett sétálóutcái, a múzeumok, néhány órás programjai lehetnek a vakációnak.


THUMMERER PINCE

Kőbe vésett történet a Thummerer-pincéé. Száz és százéves előzményeket egyesít a 2009-ben jelentősen bővített földalatti tér. Jóval több, mint négyezer négyzetméternyi terület – négy hatalmas főúri bálterem – érleli itt a hegy levét.
Valamelyik környékbeli szénbánya végkiárusítása kínálta az ötletet, az alkalmat a talpraesett mérnöknek, aki megvásárolta azt a precíziós pontossággal dolgozó gépmonstrumot, amellyel sok éve már, hogy vájja és vájja az újabb járatokat Noszvaj meg Eger környékén. Mert tudja azt mindenki, aki valaha is ezzel a szakmával próbálkozott, hogy nincs párja az érlelésben-tárolásban ennek a házak, utcák alatti világnak, ahol a hőmérséklet télen-nyáron nem több és nem kevesebb tíz Celsius foknál. A járatok falát vastagon benövi egy idő után a nemespenész vastag bársonya, sajátos mikroklímát teremtve, páratlan környezetet kínálva ezzel is a nemes feladat hibátlan kivitelezéséhez. Elsüllyed a tenyér is ebben a természetes paplanban, ha az ember
rátámaszkodik.


Bababarát szolgáltatások, eszközök

A ikonnal jelölt szolgáltatásokat tartalmazza ajánlatunk. A ikonnal jelölt szolgáltatások külön díj ellenében vehetők igénybe.

Szobák

Rácsos babaágy
Gyermekágynemű
Etetőszék szobába kérhető
Gyermekbiztonsági eszközök, konnektor vakdugó a szobában

Fürdőszoba

Fürdetőkád
Bili
WC ülőke, szűkítő
Fellépő a fürdőszobában

Szolgáltatások

Játék és sporteszköz kölcsönzés
Játszótér a szálláshely közelében
Saját kert

Ellátás, étterem

Vízforraló

Gyerekbarát szolgáltatások, eszközök

A ikonnal jelölt szolgáltatásokat tartalmazza ajánlatunk. A ikonnal jelölt szolgáltatások külön díj ellenében vehetők igénybe.

Szobák

Gyermekágynemű
Gyermekbiztonsági eszközök, konnektor vakdugó a szobában
Gyermekjátékok a szobában

Fürdőszoba

Bili
WC ülőke, szűkítő
Fellépő a fürdőszobában

Játszótér a szálláshely közelében
Internet a szobában

Ellátás, étterem

Színes gyermekétkészletek, poharak

Szülők és család

A ikonnal jelölt szolgáltatásokat tartalmazza ajánlatunk. A ikonnal jelölt szolgáltatások külön díj ellenében vehetők igénybe.

Sport programok

A ikonnal jelölt szolgáltatásokat tartalmazza ajánlatunk. A ikonnal jelölt szolgáltatások külön díj ellenében vehetők igénybe.

Wellness programok

Jacuzzi


Egy alkalomra​

Merülj el a habokban


A kerti jacuzzinkban akár négyen-öten is elfértek. Fűtsétek fel akár 40 fokra!
Ár: 2500 Ft

Fürdődézsa


Egy alkalomra​

Élvezd a tóra néző kilátást


Próbáld ki az erdélyi fürdődézsánkat amit az előre bekésztetett akácfával tudsz felfűteni.
Ár: 2500 Ft

Infra szauna


Egy alkalomra​

Infra szauna 2 fő részére


A maximu 62-65 fokos szaunánk útán használd az udvaron lévő kerti zuhanyzót
Ár: 2500 Ft
A ikonnal jelölt szolgáltatásokat tartalmazza ajánlatunk. A ikonnal jelölt szolgáltatások külön díj ellenében vehetők igénybe.

A szálláshely első három legkedvezőbb ajánlata

A szálláshely további ajánlatai