Aktuális

Milyen a felelős szülő? Tanuld meg!

„Az ösztönös gyermeknevelést ma már ki kell egészíteni olyan hiteles tartalmakkal és mentális, a közösség erejében rejlő megsegítéssel, ami révén létrejön egy felelős, tájékozott szülői attitűd. A játszótéren nem érdemes megvitatni az iskolaválasztás és a magatartászavarok kérdését. A gyermek és a család életét menedzselni kell és ehhez minőségi információkra van szükség.” – vallja Tibenszky Moni Lisa, a 2010 óta működő gyermekneveléssel, oktatással és családi életmóddal foglalkozó Felelős Szülők Iskolája alapítója. 

Az iskola idén először indít komplex 5 részes előadássorozatot, mely hiteles, életszerű kérdések megválaszolásával kívánja segíteni a szülőket, szakembereket. Az előadásokon foglalkozunk stresszkezeléssel, alternatív oktatással, pedagógiai módszerekkel, élménypedagógiával, a családon belüli személyiségtípusok együttműködésének harmonizálásával és érzelmi intelligencia fejlesztéssel, érzelmi edukációval.

Az előadások egyenként is látogathatóak, önálló tartalommal bírnak. Előadóink olyan elismert szakemberek – Kádár Annamária, Polus Enikő, Dobos Orsolya, Tihanyi Rita, Balatoni József alias Jocó bácsi, Fegyverneki Gergő – akik napi szinten foglalkoznak gyerekekkel, családokkal, maguk is családban élnek. Célunk, hogy releváns, szakmailag is hiteles tartalmakkal segítsük meg a szülőket, segítő szakmában dolgozókat, akik szeretnének még jobb szülők lenni, jól segíteni gyermekeiket.

Részletekért kattints: https://felelosszulokiskolaja.hu/felelos-szulo/felelos-szulonek-tanulunk