Aktuális

Álmodozz most, utazz később!

Kedves Utazó családok!
Soha nem látott helyzettel kell mindannyiunknak megbirkózni most. A koronavírus járvány által okozott krízis folyamatosan változik és minden családot érint. Mi is szülők vagyunk így tisztában vagyunk azzal, hogy milyen pénzügyi, érzelmi és más kihívások nehezítik meg az elkövetkezendő napokban a családok életét.

Sajnos sok minden más mellett most az utazásról is le kell mondani.  Viszont hisszük, hogy nem tart örökké ez az állapot és lehet, hogy most úgy érzitek be vagytok zárva a négy fal közé, de azért álmodozni, tervezgetni lehet! Hogy amikor ez az egész véget ér, újra fantasztikus családi kalandjaitok, nyaralásotok, kirándulásaitok, élményeitek legyenek. És amikor elérkezik ez az idő, a KidsOasis itt lesz és ahogyan eddig is, ellát benneteket csupa olyan tanáccsal, ötlettel és inspirációval, ami egy felejthetetlen családi utazáshoz kell. 

Most türelmesnek kell lenni. Vigyázzatok egymásra és maradjatok otthon -ha tehetitek! Kövessetek bennünket, olvassátok magazinunkat online! Igyekszünk jó ötletekkel segíteni benneteket. 

A KidsOasis csapata