Élménybeszámolók

Beep'm - Hazatérés

Ma már 8-kor ébresztőt fújtak a gyerekek, de jól is jött, így legalább volt időm kényelmesen összepakolni, amíg apa még fordult kettőt.

 

A srácok addig néztek egy kis mesét, különben esélyem sem lett volna mindent a helyére varázsolni, mert amilyen tempóban én bepakolok, ők olyan tempóban ki.

 

9 körül lementünk reggelizni. A reggeli ideje is rugalmasabb, mint máshol, 10:30-ig lehet menni. Nekünk a gyerekekkel ez nem szokott szükséges lenni, de volt a nyáron rá példa, hogy hosszabb utazás után csak 9:45-kor ébredtek és ébresztettek minket, így iszonyat rohanás volt, hogy beleférjünk még legalább öt percre a reggelibe. A másik nagy előnye az ennyire elnyújtott étkezéseknek, hogy mindig kényelmesen le lehet ülni, vannak üres asztalok, de a pulton sosincs kevesebb étel. Futottunk már bele máshol, hogy várni kellett asztalra, mert nagyon kis idősávra próbálták beszűkíteni az étkezést.

 

Reggeli után egy gyors öltözés, és 10-re leszállítottam a srácokat a medencéhez, hogy részt vehessenek a vízi olimpián. Az animátorok aranyos feladatokkal készültek, a srácok pedig hihetetlen mód élvezték őket. Sajnos 10:40-kor el kellett indulnunk a szobába, hogy gyorsan felöltözzünk, és még időben kijelentkezzünk a szállodából, amit 11-ig lehet megtenni. Ez is rugalmasabb, mint az átlag 10 óra, ugyanakkor általában az ember a wellness szolgáltatásokat a kijelentkezés napján még ugyanúgy igénybe tudja venni, itt kijelentkezéssel ezek a szolgáltatások is véget érnek, vagy vehet az ember még arra a napra külön napijegyet. Mi nem éltünk ezzel a lehetőséggel, hanem 11-kor kijelentkeztünk, majd elindultunk hazafelé, mert bár napos, de iszonyat szeles időnk volt, így nem tudtunk egy utolsó kirándulást megejteni.

 

 Ismét egy nagyon kellemes, tartalmas hétvégét tölthettünk együtt a Velence Resort & Spaban.