Élménybeszámolók

Kitti a gyerek-szállodaigazgató - Szép környezet, csodálatos élmények a Tisza-tónál

Miután megtudtam, hogy én lehetek az egyik szállodaigazgató, nagyon lassan teltek a napok. Izgatottan vártam, hogy fognak fogadni.  Elérkezett a nagy nap. 4 órás út után végre megérkeztünk, Nagyon szép és elegáns helyre értünk, a Tiszai Balneum Hotelbe, ahol már várt a szálloda animátora, Sallai Nóri.
Kitti a gyerek-szállodaigazgató - Szép környezet, csodálatos élmények a Tisza-tónál

A kedves, barátságos fiatal lány mindjárt el is vitt a Mókaland Játszóházba, hogy együtt játsszunk, ismerkedjünk. Aztán anya és apa is csatlakozott hozzánk. Kis játék után elfoglaltuk a házikónkat, aminek nagyon örültem, mert padlástéri szobája is volt és hatalmas terasz, ami a Tisza Tóra nézett. Kis pihenés után irány Poroszló. Az Ökocentrumban a kilátótornyot megmászva csodás látkép tárult elénk. Aztán csónakáztunk is, megismerve a tavat. Jól elfáradva tértünk vissza a szállodába, ahol már vacsora idő volt. Svédasztalosan igy nagyon sok mindenből lehetett választani, még a kedvencemet is megtaláltam. Vacsora után irány a szálloda medencéje, ami nagyon klassz volt, mert ki lehetett úszni a szabadba és nem volt mély a víz. Így bátran lubickolhattam benne. Másnap a bőséges reggeli után, kincskeresés volt a szállodában, Nóri segítségével, es rajtam kívül sok gyerkőccel. A kincset végül én találtam meg.

Ezután családi foltozásra hívtak a Tó partján. 11kor elérkezett a nagy kihívás. Találkoztam a Hotel igazgatójával és végre, megkaptam az igazgatói státuszt. Végig kísértek a szállodában, bekukkanthattam titkos helyekre, végül a konyhához értünk. Ott már várt a konyha Séfje, hogy segítsek neki palacsintát sütni. Jól is sikerült, anya és apa is kapott belőle, ISTENI VOLT! Aztán újra a Mókaland játszóházba mentünk, mert ott meg kiwi nyalókát lehetett készíteni. Jól kimelegedve újra megmártóztam a medencében anyával, Apa lepihent.

Elérkezett a vacsora idő, megint csak sok-sok finomsággal, mint pl aranygaluska. Isteni finom volt. Teli hassal mentem a szálloda minidiscojába, ahol nagyon sok gyerek volt már, és együtt buliztunk.

Voltak benne lufis, székes versenyek, ahol én voltam a nyertes újra. Jól elfáradva reggelig aludtam mint a bunda, Harmadnap az utazásnapján utazás előtt volt még egy kalandos programom. Átcsónakáztunk a Kalandszigetre, ahol végül teljesítettem az akadályokat. Délután elbúcsúztunk Nóritól és a recepciós hölgyektől. Mindenki jól érezte magát és megfogadtuk, hogy IDE MÉG VISSZATÉRÜNK!