Aktuális

Az őszi utazás előnyei

Pihenjetek az őszi szünet előtt!

Ha ovis korú vagy annál kisebb gyermeked van, biztosan te is örülnél neki, ha meghosszabbíthatnátok egy picit a nyarat. Az ősz gyorsan beköszöntött, de van számos előnye annak, hogy erre az időszakra időzítsétek a pihentető wellness napokat!

 

 

Kevésbé zsúfoltak a szálláshelyek

Míg a nyáron telt ház volt jellemző a kisebb-nagyobb szálláshelyekre, ősszel biztosan kevesebb vendégre lehet számítani. Sorbanállás nélkül csekkolhattok be a recepción és nem kell aggódni, hogy lemaradtok a szervezett programokról. Lesz hely a szaunaszeánszon, a kézműves programon, nem fogják az orrotok elől elvinni az utolsó biciklit.

 

Privát wellnesst, kiemelt figyelmet kaphatsz

Előfordulhat, hogy a tiétek az egész wellness részleg, kényelmesen el lehet nyújtózni a jakuzziban és igazi pihenés a szaunában egyedül tölteni pár percet. Úgy érezheted magad, mint egy kiemelt vendég, mert megismer a recepciós, a felszolgáló, van idő pár szót váltani, beszélgetni. A személyzet sokkal nyugodtabb most, hogy lement a nyári pörgés, még kedvesebbek, még türelmesebbek és segítőkészebbek.

 

Péntárcakímélőbb

A szállodák szeretnének minél nagyobb foglaltságot elérni, ezért érdemes figyelni az akciókat, a kedvezményes csomagajánlatokat. Érdemes most utazni a Balatonhoz, szuper programokat kínál több település ősszel is, amikor a szobaárak már alacsonyabbak. Ha elkerülitek a kiemelt időszakokat (őszi szünet és az ünnepek) és inkább kivisztek 1-2 nap szabadságot, akkor biztosan kedvező árakat kaptok. Ha tehetitek induljatok vasárnap, hétköznapi árakkal számolnak a szállodák a vasárnap-csütörtök időtartamra, míg péntek-szombatra felárat kell fizetnetek.

 

Kellemes időben könnyebb a testi-lelki töltődés

Nincs hőség és fülledt meleg, amikor ingerültebbek, türelmetlenebbek vagyunk, kifejezetten jó esik egy őszi napon egy kellemes túra vagy séta a friss levegőn. Nyáron nehéz elmozdulni a medencétől, a strandtól, de most senki nem fog nyafogni, ha pár méter távot meg kell tenni egy-egy nevezetesség miatt. Biztosan tapasztalta már a család, hogy klassz élményekre akkor tehetünk szert, ha kirándulunk egy jót, ha mondjuk az erdőben kincseket gyűjtünk, megmászunk egy kilátót vagy más bakancslistás programot kipipálunk. Ezek maradandó pillanatok lesznek, amikből töltekezhetünk majd a hidegebb, otthon töltött napokon.

 

 

Családbarát hotelt válasszatok, hogy mindenkinek élmény legyen

 

Nem kell felpakolni a fél házat, mert biztosítanak minden alapvető felszerelést a gyermekek számára, ráadásul megihatja anya és apa melegen a kávét és elfogyaszthatja nyugodtan a vacsorát, mert nagyszerű programokat szerveznek a családbarát hotelek a gyerekek számára. Képzett animátorok foglalkoznak a kicsikkel, de vannak lehetőségek például japán teakóstoló, zumba vagy csendes wellness a felnőttek számára, hogy ti is kikapcsolódhassatok. Ne feledkezzetek meg a közös játékról sem, biliárdozzatok, léghokizzatok, próbáljátok ki a szabadulószobát vagy vegyetek részt együtt kincskeresésen. Engedd meg, hogy fent legyenek tovább a gyerekek és táncoljanak egy jót a mini disco-ban, benevezzenek egy versenyre vagy egy ételkészítő programra, hogy sikereket érjenek el a maguk erejükből, szülők nélkül.

 

 

Mindenkinek szüksége van töltődésre. Legyen szó akár kicsiről, akár nagyról, türelmet és erőt nyerhetünk, ha pár napra elutazunk kicsit pihenni. Irány közösen wellnessezni! VÁlaszd ki szálláshelyed itt! https://kidsoasis.hu/szallasok/