Babával

Bababarát wellness – minden napra

Ne maradj le a nyárról! Noszvajon, a Bükk déli kapujában fekvő kristálytiszta levegőjű kis faluban található a gyermek all inclusive ellátásról és bababarát szolgáltatásairól híres szálloda: az öt szélforgós Oxigén Family Hotel. 

Az igazán nagy dolgok sokszor egészen picikék

Kisbabával utazni nem egyszerű, rengeteg kérdés és megoldandó feladat jelentkezhet indulás előtt és akár útközben is. Egy igazán bababarát szálláshelyen, így az Oxigén Hotelben is már a belépéstől kezdve minden elképzelhető segítséget megadnak, hogy valóban szórakoztató és gondtalan legyen a pihenésetek! Bébiételek, babaágy, fürdetőkád, cumisüveg melegítő, pelenkakuka, úszópelus: hogy csak néhányat említsünk az igényelhető dolgok közül. Bármi otthon marad, tudnak segíteni!

A világ, amely a csemeték körül forog

A gyermek all inclusive ellátás mellett számos programmal is kedveznek a gyerkőcöknek. A szállodában elérhető díjmentes programokat korosztály szerint tervezik, és válogathatunk aktívabb foglalkozások és passzívabb, pihentetőbb időtöltések között is. Babaúszás, mondókázós foglalkozás, kézműveskedés: gyurmázás, festés és mesemondás is szerepel a repertoárban.

Vakáció vagy őszi wellness?

Az erdei wellness szálloda – köszönhetően ideális elhelyezkedésének és a körülvevő égig érő fák hűs árnyékának – ideális helyszíne lehet családi nyaralásunknak. Azonban érdemes megfontolni, hogy a beltéri wellness részleg kitűnő adottságait kihasználva őszre is lefoglalhatjuk a családi wellness pihenést, hiszen minden szolgáltatás az év 365 napján elérhető.

Programok a környéken

Ha pedig inkább felfedeznénk a környéket, az év minden időszakában találunk szórakoztató elfoglaltságot! A noszvaji Meseút gyerekekkel önállóan bejárható útvonal, a De la Motte kastély nyári piknikek és kiállítások helyszíne, a mellette lévő angolparkban a Tündérösvény szintén gyerkőcök kedvenc mesés programja, a Bükk pedig számos kirándulási lehetőséggel madárcsicsergős sétára hív!