Test és lélek

A családbarát szálloda nem csak a gyerekek miatt jó döntés

A stressz korunk népbetegségeként is emlegetett, rohanó életformánk mindennapi velejárója.
Márpedig a családanyák és családapák életében egy pillanatra sincs megállás. Jól tudjuk ezt a hajdúszoboszlói Hotel Atlantisban, ezért is kínálunk több feltöltődési lehetőséget a szülőknek.Míg a gyerekek szórakoztató játékokkal kötik le figyelmüket a játszóházban, vagy éppen kreatív kézműves programon vesznek részt, a felnőttek több kényeztető testkezelés közül is választhatnak wellness részlegünkön.
A családbarát szálloda nem csak a gyerekek miatt jó döntés

A Hotel Atlantisban több olyan masszázs típust is találunk, melyek bizonyítottan eredményesek a stressz kezelésében. Ha frissítő masszázst választunk, a test összes izmára kiterjedő élénkítő hatást fogunk vele elérni. Ezzel a masszázzsal fokozzuk a vérkeringést, csökkentjük a fájdalmat és felfrissítjük vele a szervezetet. Visszatérő vendégeink közül sokan esküsznek a talpmasszázsra is. Talpunk reflexzónáiban testünk teljes anatómiája megtalálható. A megfelelő pontot masszírozva beindul az öngyógyító folyamat. Hatására az izomzat feszessége is oldódik, fokozódik az izmok és kötőszövetek oxigénellátása, valamint jó hatással van az idegrendszerre. Választhatunk viszont akár egy relaxáló aromaolajos masszázst, speciális tengeri sós kezelést vagy mézes masszázst is.

Célunk, hogy a családi kikacsolódás mindenki számára eredményes legyen, a gyerekek élményekkel gazdagodva, a szülők pedig kipihenten, feltöltődve térjenek haza.